Menu

Back to the Sixties Feest in Soest

Back to the Sixties Feest 2023

Wat een waanzinnig feest hebben wij beleefd op zaterdag 18 maart 2023 in de bruisende feestlocatie De Rank in Soest. De avond barstte uit zijn voegen met geweldige optredens van The Shadow Faction, onze eigen Old Man's Pleasure Band en de legendarische Murphy Jets. De dansvloer stond in vuur en vlam en de sfeer was ongekend. Het was een evenement waar we met volle teugen van hebben genoten, en geloof het of niet, dit was alweer de zesde editie!

Maar wees gerust, het is slechts een kwestie van tijd voordat we opnieuw teruggaan naar de swingende jaren zestig. Het volgende Sixties-feest staat alweer in de startblokken en we kunnen niet wachten om het met jullie te delen. Binnenkort zullen we de datum bekendmaken, dus houd je oren gespitst! Laat de goede tijden rollen!

Oh, en laten we alvast een geheimpje verklappen: samen met The Murphy Jets zullen we optreden op de maandag van de Gildefeesten. Dat wordt een spektakel waar je bij wilt zijn, dus zorg ervoor dat je het niet mist!

Wil je nog even nagenieten van de geweldige avond die we hebben gehad? Klik dan op de knop hieronder en bekijk de fantastische foto's van Jaap van den Broek uit 2023. Ze nemen je mee terug naar de sfeer en energie van het evenement. Het is net alsof je er weer bij bent!

Dus, maak je klaar om terug te gaan naar de Sixties en je onder te dompelen in de tijd van peace, love en rock-'n-roll. Binnenkort maken we alle details bekend en kun je je kaartjes bemachtigen. Hou onze website en sociale media in de gaten, want dit wil je niet missen!

Let the good times roll...!!

Foto's van Jaap van den Broek van 2023 te zien via deze knop:

Foto's Jaap

We kijken uit naar het Sixties-feest van 2024.

Foto's van Jaap van den Broek van het feest in 2022 zijn te zien via deze knop:

Foto's Jaap