Menu

Back to the Sixties Feest in Soest 2023

Het Back to the Sixties-feest is uitverkocht!

We kijken uit naar opnieuw een fantastisch Sixties-feest. Zaterdag 18 maart 2023 vindt het spektakel plaats in feestlocatie De Rank in Soest. Organisator Jan van Zal heeft naast zijn eigen band twee acts gestrikt voor wie muziek uit de jaren zestig geen geheimen heeft. 

The Shadow-Faction
The Shadow-Faction opent de avond. Een band die het instrumentale repertoire van de legendarische Shadows ten gehore laat brengen. Zwijmelen en dansen op evergreens als Apache en Kon-Tiki. Uiteraard laat Jan van Zal met zijn eigen Old Man’s Pleasure Band de herinneringen aan de jaren zestig herleven. Bij deze zesmans-formatie is stilzitten onmogelijk.

The Murphy Jets
Het slotakkoord is voor de vermaarde Murphy Jets uit De Bilt. In 1963 opgericht en ‘still going strong’. De band trad ooit op in het voorprogramma van Status Quo en vormde met bands als The Golden Earrings (nog met ‘s’), Motions en Tee Set de line-up van concerten in Paradiso en bij Toni Boltini.

,,Iedereen is welkom bij het Back To The Sixties-feest. Muziek uit de jaren zestig is tijdloos, ook jongeren vinden het leuk. Tja, de meeste bezoekers zijn wat grijzer, maar zij mijden de dansvloer niet. Ha, ha, dan hebben de fysiotherapeuten in Soest daarna ook wat te doen.”

Het Back to the Sixties-feest is uitverkocht!

Het muziekspektakel wordt op zaterdag 18 maart 2023 gehouden bij Zalencentrum De Rank. 

De line-up voor 18 maart 2023
19:30 - 20:15 - The Shadow-Faction
20:30 - 21:15 - The Old Man’s Pleasure Band
21:30 - 22:15 - The Old Man’s Pleasure Band
22:30 - 23:15- The Murphy Jets
23:30 - 00:15- The Murphy Jets

Presentatie is in handen van Peter Beijer. Zaal open om 19:00 uur, aanvang 19:30 uur

De dansvloer is al geboend, de tap én de keeltjes zijn gesmeerd. Wij hebben er zin in! 

Foto's van Jaap van den Broek van het feest in 2022 zijn te zien via deze knop:

Foto's Jaap