Menu

De bandleden

Jan van Zal 
De donkerbruine stem van Jan zorgt voor een stemmig decor wanneer de eerste gevoelige tonen de concertruimte vullen. Jan is het levende bewijs dat een stem niet minder hoeft te worden wanneer de levensjaren in aantal toenemen. Nee…niets van dat. Jan heeft zanglessen gevolgd en die hebben een hoorbaar positieve invloed gehad op het timbre van zijn stem die is geboetseerd uit roestvrijstaal eikenhout.

Jan Roels 
Met zijn aanstekelijke vrolijkheid is Jan de gangmaker van de band. Zijn muzikale scholing en ervaring in koren als The Messengers en Het Knollenkoor zijn voor The Old Man’s Pleasure Band van onschatbare waarde. Zodra Jan de accordeon laat klinken komen er klanken die de trommelvliezen van menig concertganger op prettige wijze kietelen. Jan bezit de gave om melancholie en rock ‘roll dan weer afwisselend en ook wel verrassend gemengd uit zijn muziekinstrument te toveren.

Arnold Hagen
Arnold is ons jongste bandlid. Drummen doet hij al van jongs af aan. Kortom: alles is jong aan deze jongen. U heeft Arnold in het verleden ongewtijfeld gezien als drummer van de 'Bijna Binnen Band', wereldberoemd in Soest en omstreken. Daarnaast heeft onze drummer zijn sporen verdiend in het Gildekorps. Kortom: een muzikaal talent dat het ver gaat schoppen in onze band. 

Thom van Veenendaal en Bob Fransz
Met basgitarist Thom van Veenendaal en Bob Fransz heeft de wieg van onze band niet alleen in Soest gestaan. Het was 1959 toen Thom samen met Bob Fransz in Kanaaleiland in Utrecht in de schoolbanken zat. Thom en Bob maakten voor het eerst samen muziek net nadat de dino’s waren uitgestorven. Het was de tijd dat Elvis That's Allright  zong en John, Paul, George en Ringo alleen in Liverpool bekend waren. Thom speelde de basgitaar bij de Radiaalband en What’s Up Doc. Na de kortstondige reünie van SE66 kwamen Thom en Bob in De B.O.B. Band.


Ben Bunnik 
Onze gitarist Ben bezit de gave om met zijn snaren onze muziek te voorzien van een extra ‘sparkling’. Nee…het zijn niet de letterlijke vonken die eraf vliegen. Het is juist de gevoeligheid waarmee onze Ben zorgt voor de passionele inhoud van de hits die wij op het podium brengen. Ben zijn stijl doet denken aan die van Boudewijn de Groot. Stel je ‘Jimmy’ voor of ‘Testament’ en luister naar de gitaarsolo’s. Heb je ‘m? Dan heb je ook Ben te pakken.