Menu

De bandleden

Jan van Zal 
De donkerbruine stem van Jan zorgt voor een stemmig decor wanneer de eerste gevoelige tonen de concertruimte vullen. Jan is het levende bewijs dat een stem niet minder hoeft te worden wanneer de levensjaren in aantal toenemen. Nee…niets van dat. Jan heeft zanglessen gevolgd en die hebben een hoorbaar positieve invloed gehad op het timbre van zijn stem die is geboetseerd uit roestvrijstaal eikenhout.

Jan Roels 
Met zijn aanstekelijke vrolijkheid is Jan de gangmaker van de band. Zijn muzikale scholing en ervaring in koren als The Messengers en Het Knollenkoor zijn voor The Old Man’s Pleasure Band van onschatbare waarde. Zodra Jan de accordeon laat klinken komen er klanken die de trommelvliezen van menig concertganger op prettige wijze kietelen. Jan bezit de gave om melancholie en rock ‘roll dan weer afwisselend en ook wel verrassend gemengd uit zijn muziekinstrument te toveren.

Arnold Hagen
Arnold is ons jongste bandlid. Drummen doet hij al van jongs af aan. Kortom: alles is jong aan deze jongen. U heeft Arnold in het verleden ongewtijfeld gezien als drummer van de 'Bijna Binnen Band', wereldberoemd in Soest en omstreken. Daarnaast heeft onze drummer zijn sporen verdiend in het Gildekorps. Kortom: een muzikaal talent dat het ver gaat schoppen in onze band. 

Thom van Veenendaal 
Met basgitarist Thom van Veenendaal (en Bob Fransz, voormalig en zeer gewaardeerd lid van The Old Man's Pleasure Band) heeft de wieg van onze band niet alleen in Soest gestaan. Het was 1959 toen Thom samen met Bob Fransz in Kanaaleiland in Utrecht in de schoolbanken zat. Thom en Bob maakten voor het eerst samen muziek net nadat de dino’s waren uitgestorven. Het was de tijd dat Elvis That's Allright  zong en John, Paul, George en Ringo alleen in Liverpool bekend waren. Met de band Soule Exhibition 66 maakte hij furore. Thom speelde de basgitaar bij de Radiaalband en What’s Up Doc. Na de kortstondige reünie van SE66 kwam Thom in De B.O.B. Band waar hij nu nog steeds deel van uitmaakt.

Paul Kremer
Paul komt uit een familie waarbij de muziek voorop stond. Samen met schoolvrienden richtte Paul The Jungle Cats op. Met zelf gemaakte gitaren en drumstel speelde de band nummers van Buddy Holly, Elvis, Johnny Holiday. Later heeft Paul gespeeld in de band The Relations die onder contract stond van Theaterbureau Gerard van de Kolk. Daarna speelde onze virtuoos in de driemansformatie DPW. Na die periode kon het grote publiek genieten van Paul bij The Sound en werd er regelmatig opgetreden in het Grote Bos in Doorn. De band wijzigde later naar Carola and the Senior Rockets, met veel optredens in Zeist en omgeving en ook bij Goud van Oud. Daarna kwam de band VredenBurg met oud-leden van Utrechtse band The Jets. Pauls motto is: 'Less is more'.Ben Bunnik 
Onze gitarist Ben bezit de gave om met zijn snaren onze muziek te voorzien van een extra ‘sparkling’. Nee…het zijn niet de letterlijke vonken die eraf vliegen. Het is juist de gevoeligheid waarmee onze Ben zorgt voor de passionele inhoud van de hits die wij op het podium brengen. Ben zijn stijl doet denken aan die van Boudewijn de Groot. Stel je ‘Jimmy’ voor of ‘Testament’ en luister naar de gitaarsolo’s. Heb je ‘m? Dan heb je ook Ben te pakken.