Menu

Agenda

Welkom op de agendapagina van The Old Man's Pleasure Band! Stap aan boord van onze tijdmachine en laat je meevoeren naar de opwindende wereld van de jaren zestig. Met onze passie voor rockmuziek uit die tijd maken we van elk optreden een onvergetelijke reis naar een tijdperk waarin alles mogelijk leek.

Ben jij een liefhebber van de iconische hits uit de sixties? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! The Old Man's Pleasure Band brengt met enthousiasme en authenticiteit de klassiekers tot leven die jouw hart sneller laten kloppen. Van de tijdloze melodieën van The Beatles tot de ruige klanken van The Rolling Stones, wij zorgen ervoor dat je jezelf weer even waant in de tijd dat deze muziek de wereld veroverde.

Onze optredens zijn een ode aan de muziek die generaties heeft beïnvloed en vormgegeven. Met een knipoog naar de originele uitvoeringen en een energieke live-performance brengen we de spirit van de jaren zestig opnieuw tot leven. 

Bekijk snel onze agenda hieronder en kies een optreden dat bij jou past. Wij staan klaar om je mee te nemen op een muzikale reis naar het verleden. Verzamel je vrienden, trek je dansschoenen aan en maak je klaar voor een avond vol nostalgische klanken en onvergetelijke herinneringen.

We hopen je snel te mogen verwelkomen bij een van onze optredens. Zorg ervoor dat je onze agenda regelmatig in de gaten houdt, want we voegen voortdurend nieuwe data toe. 

Stap aan boord en beleef de magie van de jaren zestig met The Old Man's Pleasure Band. We kunnen niet wachten om samen met jou een geweldige avond vol tijdloze rockmuziek te creëren!

  • Zondag 28 januari 2024 Partycentrum De Wilgenplas Maarssen 
  • Zaterdag 2 maart - Sixties-feest in de Rank